woensdag 28 april 2010

Philips 7000 LED -serie: buitengewone beeldkwaliteit en connectiviteit met optimale energie besparing.

Philips 7000 LED -serie: buitengewone beeldkwaliteit en connectiviteit met optimale energie besparing.

Het nieuwe Philips portfolio van lcd-tv’s uit de LED 7000-serie zet de toon voor dit nieuwe decennium, met een adembenemende beeldkwaliteit en vooruitstrevende interactieve diensten. De LED 7000-serie met eigentijds design werd ontwikkeld om de kijker een meeslepende kijkervaring te bieden en helemaal te laten opgaan in de actie op het scherm. Daarnaast is de 7000-LED serie tot 40% energie zuiniger dan de klassieke LCD TVs en in de uitstand verbruiken ze nul energie.



Energie-efficiëntie



De 7000-serie biedt tal van energie-efficiënte pluspunten, zoals de Philips led-technologie en de ecologische weergavemodus, naast functies voor een geavanceerde beeldkwaliteit. Belangrijk is dat wanneer je een Philips televisie uitschakelt, het stroomverbruik echt tot nul wordt gereduceerd! Dit kenmerk draagt bij tot een energiebesparing van 40% ten opzichte van klassieke lcd-tv's.


Voor een ultieme kijkbeleving biedt de Philips 7000-serie een ongeëvenaarde zuivere beeldkwaliteit, een meeslepende lichtervaring en een kristalheldere klank. Om je kijkbeleving helemaal volledig te maken bestaan er voor de 7000-serie en het Philips Home Cinema System portfolio van multimediaproducten ook bijbehorende thuisbioscoop-, soundbar- en blu-rayproducten.




Productkenmerken



• Ambilight Spectra 2,voor een ruimere kijkbeleving

• Full HD TV met Pixel Precise HD, voor gedetailleerde actiescènes

• Schitterende led-beelden bij een laag stroomverbruik

• 100Hz Clear LCD, voor een sublieme scherpte in bewegende beelden

• Vermogen van 20 W RMS en Incredible Surround Sound

• Net TV voor populaire onlinediensten op je televisie

• WiFi MediaConnect met optionele dongle



De 7000 serie is vanaf April in Nederland beschikbaar

1 opmerking:

  1. Ik ben op zoek naar een hd 1080p actiecamera wifi met veel handige functies erin en eenvoudig te bedienen. Het moet ook in een redelijke prijs zijn.

    BeantwoordenVerwijderen