zaterdag 1 mei 2010

KPN breidt hdtv-pakket uit met RTL-zenders.

KPN breidt hdtv-pakket uit met RTL-zenders.
KPN heeft het hdtv-pakket voor zijn iptv-dienst Interactieve TV uitgebreid met de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8, waarmee het totaal aantal hd-zenders op veertien komt. De uitbreiding gaat niet gepaard met een prijsverhoging.




In april begon KPN de doorgifte van hd-kanalen met de introductie van het hdtv-pakket voor Interacteve TV. De klanten konden bij de introductie kiezen uit de drie publieke netten, de commerciële zenders SBS6, Net 5, Veronica, Discovery en Animal Planet, en de Vlaamse zenders Eén en Ketnet/Canvas. Daar komen nu de vier RTL-zenders bij. KPN zinspeelde bij de introductie van het hdtv-pakket al op een uitbreiding van het aantal hd-zenders, maar kon toen nog geen verdere informatie verstrekken.



De kosten voor het aanvullende hdtv-pakket blijven gelijk en bedragen tien euro per maand. Daarnaast betalen klanten nog eens tien euro per maand voor het basispakket. KPN heeft geen hd-zenders in zijn basispakket. Dit in tegenstelling tot kabelaar Caiway, die tien hd-zenders in zijn basispakket aanbiedt.

1 opmerking:

  1. Omdat actiecamera's ook foto's maken, moet u controleren hoeveel megapixels de actiecamera heeft. De gemiddelde smartphone heeft ongeveer 8 megapixels die helpt. U kunt het uwe claimen via een redelijk geprijsde fijn lichtgewicht hd actie cam kruidvat .

    BeantwoordenVerwijderen