dinsdag 11 mei 2010

Samsung E65 e-reader krijgt goedkeuring van Wi-Fi Alliance

Samsung E65 e-reader krijgt goedkeuring van Wi-Fi Alliance.

De Wi-Fi Alliance heeft de Samsung E65 e-reader goedgekeurd. De e-reader gaat vermoedelijk Samsungs E6 opvolgen en is voorzien van een volledig qwerty-toetsenbord. Ook kan het scherm met een stylus worden bediend.

De E65 beschikt over een e-ink-display van 6" en een toetsenbord. Het beeldscherm kan bovendien worden bediend met een emr-stylus. Uit de goedkeuring van de Wi-Fi Alliance kan worden geconcludeerd dat de e-reader draadloos verbindingen kan maken, zo schrijft Samsung Hub.


Samsungs nieuwe e-reader beschikt verder over bluetooth 2.0 en zou net als de E6 beschikken over een text-to-speech-functie. Daarnaast kan de E65 mp3's afspelen. Het is nog onduidelijk hoeveel de e-reader gaat kosten. Ook is nog onbekend of Samsung de E65 in Europa op de markt zal zetten.

1 opmerking:

  1. Nadat ik van de ene stad naar de andere was verhuisd, was ik echt boos op mijn camera. Omdat mijn zoon de mijne heeft gebroken. Ik heb online gezocht en kreeg fijn waterbestendig sport hd 1080p actiecamera review , ik ben echt dol op deze. Echt goed binnen mijn budget. Zelfs ik kocht in de uitverkoop! Groot schat voor geweldig product.

    BeantwoordenVerwijderen