dinsdag 11 mei 2010

TomTom introduceert opvolger XL IQ Routes

TomTom introduceert opvolger XL IQ Routes.

TomTom heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn XL IQ Routes-navigatiesysteem. Nieuw bij de XL² IQ Routes zijn een vereenvoudigd menu en de mogelijkheid om de straatnamen te laten voorlezen.

Net als bij de vorige TomTom XL IQ Routes is de nieuwe versie van een 4,3"-touchscreen voorzien, assisteert de TomTom XL² IQ Routes bij de tijdige keuze voor de juiste rijstrook, kunnen gebruikers gewijzigde verkeerssituaties via Map Share delen en is informatie over nuttige plaatsen als benzinestations en slaapgelegenheden als iconen op het scherm zichtbaar te maken.


Nieuw bij de nieuwe variant van TomTom XL² IQ Routes is de mogelijkheid van gesproken straatnamen, zodat de bestuurder zich op de weg kan concentreren. Het onlangs geïntroduceerde instapmodel TomTom Start2 was ook al van gesproken straatnamen voorzien. TomTom heeft het startmenu vereenvoudigd; gebruikers worden in eerste instantie alleen met het plannen van een route en het weergeven van de kaart geconfronteerd.

Het TomTom XL² IQ Routes-navigatiesysteem is per direct leverbaar voor een adviesprijs van 179,95 euro. De nieuwe versie is echter nog niet op de site van TomTom verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten