woensdag 28 april 2010

Sony 3D-televisies en de eerste 3D wereldkampioenschappen voetbal

Sony 3D-televisies en de eerste 3D wereldkampioenschappen voetbal.

Vier belangrijke redenen om deel te nemen aan de 3D-revolutie en de eerste 3D-ervaringen met Sony te beleven:







Een betaalbaar introductiemodel: Sony 3D-televisie “BRAVIA” HX800


Gratis stereoscopische 3D-games voor PlayStation 3 bij alle Sony 3D-televisies


3D Blu-ray-films van onder andere Sony Pictures Home Entertainment op komst


Het meest complete assortiment 3D Blu-ray-spelers en Blu-ray homecinemasystemen


Sony verstevigt vandaag zijn belangrijke positie in de wereld van 3D door een uniek en hoogwaardig aanbod aan 3D-producten aan te kondigen dat verder bouwt op de unieke Sony 3D World-expertise in consumentenelektronica, films en games.



Sony bevestigt dat Sony 3D-televisies en Blu-ray-spelers deze zomer beschikbaar zullen zijn. Het bedrijf kondigde een reeks producten, diensten en gratis content aan en geeft consumenten zo vier belangrijke redenen om hun eerste 3D-ervaringen met Sony te beleven.


Betaalbaar introductiemodel: Sony 3D-televisie BRAVIA® HX800 en 3D-accessoires

Sony verstevigt zijn intentie om 3D-entertainment toegankelijk te maken voor alle consumenten en introduceert de 3D-televisie van de HX800-serie met 3D-mogelijkheden met een hoge consumentenwaarde die zonder twijfel de standaard zal worden voor stijlvolle, technische hoogwaardige en betaalbare 3D-compatibele televisies. Het HX800-introductiemodel zal na een aantal weken worden gevolgd door andere modellen in het 3D-televisieaanbod van Sony, zoals de eerder aangekondige HX900 en LX900 series.


De nieuwe Sony 3D-TV – BRAVIA HX800-serie

De nieuwste 3D-technologie van Sony zal worden gebruikt in alle nieuwe BRAVIA 3D-televisies. De High Definition 3D-beeldtechnologie is gebaseerd op de nieuwste 200Hz-technologie voor hoge framesnelheden waardoor gebruikers 3D kunnen kijken in het betrouwbare Full High Definition 1080p1-formaat. Bovendien wordt de HD 3D-beeldtechnologie verder uitgebreid met “High Speed Precision2”, “LED Boost3” en “Simulated 3D4”, drie unieke Sony-technologieën die zijn ontworpen om de 3D-beeldtechnologie nog beter en helderder en de 3D-ervaring nog spannender te maken.

Gratis stereoscopische 3D-games voor PlayStation 3 met alle Sony 3D-televisies

PlayStation® 3 (PS3™)-gamers worden met de introductie van Sony 3D-televisies echt verwend nu het stereoscopisch 3D-gamen er eindelijk veelbelovend uitziet. Sony Computer Entertainment Europe zal tegelijk met de introductie van de HX800 vier stereoscopische 3D-games5 voor PlayStation 3 uitbrengen via het PlayStation Network, die exclusief en gratis beschikbaar zullen zijn bij aankoop van een Sony 3D-televisie. Deze stereoscopische 3D-promotiegames voor PlayStation 3 bevatten voor elk wat wils. De hele familie komt aan bod: van de intens spannende games Wipeout®HD en Motorstorm Pacific Rift tot de geschifte humor van PAIN en de leuke familiegame Super Stardust™ HD. En er is meer: zodra de Sony 3D-televisies op de markt zijn, kunnen de eigenaars van deze games een upgrade uitvoeren naar de 3D-versie door eenvoudigweg een patch te downloaden van het PlayStation Network voor de games die zij bezitten.



Andrew House, voorzitter van Sony Computer Entertainment Europe, zegt over deze speciale 3D-promotie voor PlayStation 3: “Sony is een echte leider in de 3D-wereld en deze fantastische promotie combineert onze technologische leiderschap in Sony 3D-televisies met het veelbelovende stereoscopische 3D-gamen. Alleen Sony heeft een dergelijk uitgebreid aanbod aan 3D-entertainment.”



3D Blu-ray-films bij bepaalde Sony 3D-televisies

Met bepaalde Sony 3D-producten zal Sony tijdelijk ook een contentpakket aanbieden waaronder de Sony Pictures Entertainment film ‘Het regent gehaktballen’ en de Warner Bros-film ‘Deep Sea’, allebei op Blu-ray 3D-schijfjes.



Betaalbare 3D-bril en 3D-zenderaccessoires

De 3D-brillen van Sony maken gebruik van de Active Shutter-technologie om Full High Definition 3D te leveren en zijn ontworpen om comfort en duurzaamheid te bieden. Ze hebben flexibele en aanpasbare poten en neusstuk en zijn beschikbaar in verschillende kleuren om een stijlvolle en comfortabele ervaring voor iedereen te garanderen. Kleine brillen zijn ook beschikbaar in roze en blauw voor mensen met een kleiner gezicht, zoals jonge kinderen. De batterijen van de Sony 3D-brillen hebben een levensduur van ongeveer 100 uur zodat u langer kunt genieten van de 3D-actie.


3D Blu-ray-spelers, homecinemasystemen en home projectoren vullen de oplossingen voor 3D Home Entertainment aan

De nieuwe Sony 3D-televisies zijn de nieuwste aanwinsten op het al zeer uitgebreide aanbod aan Blu-ray-spelers en homecinemasystemen van Sony.



De betaalbare BDP-S470 Blu-ray-speler is geschikt voor 3D en is vandaag al te koop. Een 3D-firmware-update zal worden uitgegeven om het afspelen van Full HD 3D Blu-ray-films op de Sony 3D-televisies, die begin juni op de markt komen, op tijd mogelijk te maken. Het BDP-S570-model zal heel snel volgen in juni en is het eerste model met “out-of-the-box”-afspeelmogelijkheden in 3D.



Het complete aanbod Blu-ray-homecinemasystemen van Sony, met de BDV-E370 en BDV-F700 op kop, zal ook dit jaar nog geschikt worden gemaakt voor 3D. En voor wie graag projectoren gebruikt voor het beste home entertaiment is er de SXRD 3D-homecinemaprojector die later dit jaar wordt geïntroduceerd.

2 opmerkingen:


  1. Uitstekende kortingen worden aangeboden op de website van vanoutlet.nl. U kunt uw waterbestendig 4k ultra hd actiecamera-handleiding , printer of andere producten in mindere prijs dan de markt.

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Ik was op zoek naar een LED-projector die LED-verlichting gebruikt in plaats van een conventionele lamp. Ik kreeg slank led beamer android , binnen een zeer redelijke prijs en kwaliteit is zo goed!

    BeantwoordenVerwijderen